Fotoknyga "Arklių slėnis"

"Prasidėjo gruodis - žiemiškas, šventiškas, jaukių šv. Kalėdų laukimo laikas. O kad šventės būtų džiaugsmingai sočios ne tik mums, tačiau ir visiems likimo mėtytiems ir vėtytiems Arklių slėnio gyventojams, kurių yra net 28, kviečiu kartu įveikti nedidelį gerą darbą ir įsigyti DOVANĄ! – "Tylių spalvų", labai riboto tiražo fotografijų knygą! Visą pelną skiriu Arklių slėnio gyventojams!

28 jūsų įsigytos knygos užtikrins pašarą arkliams visą advento laikotarpį - iki pat magiškai gyvūnus prakalbinančios nakties! Tai įsimintina, prasminga, reta ir išskirtinė dovana sau ar savo artimui - skaitinėti jaukiai susisukus į kokį riebų mezginį, gurkšnojant gardžiai kvepiančią arbatą ir gausiai šypsotis.

Kiekviena knyga 25x25cm dydžio, juodoje magnetinėje dėžutėje, įvyniota į šilkinį popierių, pūpso minkštai it koks pritingęs asilėnas, ant tikro, kvepiančio šieno iš Arklių slėnio, kad kiekvienas skaitytojo noras pažvelgti į arklių pasaulį kaskart taptų šiek tiek ypatingu įvykiu.

Keturiasdešimt puslapių, kokybiškas viršelis ir storas, be siūlės atsiverčiantis popierius, Arklių slėnio gyventojų fotografijos ir smagios frazės prie jų. Visos knygos, kurių šiandien yra simboliškai lygiai tiek, kiek ir tų keturkojų arklianybių - 28 vienetai, Jums atkeliaus su mano autografu ir palinkėjimu.

Surinkta
0EUR
Mūsų tikslas
0EUR
Parama skiriama
Parama Arklių slėnio gyventojams

Norėčiau prisidėti

EUR

Parama per